6 Şubat 2016 Cumartesi

METROLU KURABİYE


MALZEMELER
150 GR TEREYAĞ
1 ÇAY BARDAĞI PUDRA ŞEKERİ
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ 
1 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT 
1 YUMURTA SARISI
4-5 DAMLA LİMON 
YARIM PAKET KABARTMA TOZU 
1 PAKET VANİLYA
ALDIĞI KADAR UN

İÇİNE
 4 METRO ÇİKOLATA

 ÜZERİNE 
60 GR ÇİKOLATA

YAPILIŞI
HAMUR MALZEMELERİ KARIŞTIRILIP YOĞRULUR
CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR ALINIR ELİMİZDE AÇILIR İÇİNE BİR PARÇA METRO KONUP YUVARLANIR
175 DERECEDE ÜZERİ PEMBELEŞENE KADAR PİŞİRİLİR
100 GR KREMA OCAĞA ALINIR ISITILIR İÇİNE BİTTER VE SÜTLÜ ÇİKOLATA KIRILIR 
PİŞEN KURABİYELER  ÇİKOLATA İLE SÜSLENİR



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder