16 Mayıs 2016 Pazartesi
BAŞBAŞI BULGUR SALATASI
MALZEMELER
2 SU BARDAĞI BAŞBAŞI BULGURU
3.5 SU BARDAĞI SU
3 ORTA BOY HAVUÇ
1 SU BARDAĞI ZEYTİNYAĞI
MISIR KONSERVESİ
MAYDANOZ
DEREOTU
3-4 ADET TAZE SOĞAN
KÖZ KIRMIZI BİBER
KORNİŞON TURŞU
TUZ KARABİBER NANE KİMYON
YAPILIŞI:
ZEYTİNYAĞI İLE RENDELENMİŞ HAVUÇLAR SOTELENİR ÜZERİNE SU DÖKÜLÜR BAHARATLAR ATILIR. SU KAYNADIKTAN SONRA BULGUR İLAVE EDİLİR. PİLAV GİBİ PİŞİRİLİR. PİŞTİKTEN SONRA TAZE SOĞAN DEREOTU MAYDANOZ MISIR KIRMIZI BİBER İLAVE EDİLİR ...
AFİYET OLSUN....
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder