3 Ocak 2016 Pazar

KOLAY YAŞ PASTA

                

                                     EN ÇOK YAPTIĞIM YANARDAĞ PASTA


MALZEMELER:

KAKAOLU HAZIR PANDİSPANYA
1 KUTU KREM ŞANTİ (2 TANE)
1 SU BARDAĞI SÜT
1 SU BARDAĞI DAMLA ÇİKOLATA
3 ADET MUZ
1 PAKET PETİBÖR BİSKÜVİ

 ÜZERİ İÇİN :ORMAN MEYVELİ SOS

YAPILIŞI:

PANDİSPANYAYI SÜT İLE ISLATIYORUZ.
KREMŞANTİYİ 1 SU BARDAĞI SÜT İLE ÇIRPIYORUZ
İÇERİSİNE KÜP KÜP DOĞRANMIŞ MUZ DAMLA ÇİKOLATA VE
BİSKÜVİLERİ ELİMİZLE PARÇALAYIP KARIŞTIRIYORUZ
PANDİSPANYANIN ALT KATINA HARCI KUBBE ŞEKLİNDE YAYIYORUZ.
ÜST PANDİSPANYAYI 12 TANE ÜÇGEN OLACAK ŞEKİLDE KESİYORUZ HARCIN ÜZERİNE DİK BİR ŞEKİLDE KOYUYORUZ.
MEYVELİ SOSU ÜZERİNDEKİ TARİFE GÖRE YAPIP TAM ORTASINDAN DÖKÜYORUZ 

AFİYET OLSUN....





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder